Se och göra i Gävle

Se och göra i Gävle

 


I Gävle finns mycket att se och göra. Staden som Brynäs IF, vinnaren av elitserien 2012, kallar sitt hem bjuder utöver hockey mycket nöje, kultur, fotboll i toppklass av Gefle IF på strömvallen och mycket mer!

Vi har nedan sammanställt en lista med trevliga restauranger, sevärdheter, nöjen och annat matnyttigt. Allt för att vi vill att ni ska få en så trevlig vistelse som möjligt hos oss i Gävle!

Mat och dryck


Akropolis Taverna – ”…Ett stort utbud av fisk, kött, och pastarätter samt vegetariska rätter. Vi har också en väl anpassad vinlista till vår mat, med kvalitetsviner från flera delar av världen.”

Kalles Bar och Grill – ”…Njut av en köttbit från grillen eller varför inte titta in med vännerna för en öl och vårat populära trevåningars plockfat. Vår ambition är att förmedla en lyxigare vardagsrums känsla och att våra gäster har lika trevligt som vi har på Kalles.”

Aktiviteter


Hemlingby – Ett mysigt och stort rekreationsområde i skogsmiljö. Bara 3 km från centrum finner ni här joggingspår, skid- och pulkabackar, servering och mycket annat skoj.

Kommentera